karrier
lehetőség

MARKETING ASSZISZTENS

Érdekel a marketing, az üzleti kommunikáció? Dolgoztál már egy vállalatnál, és úgy érezted lehetne ezt másképp is csinálni? Mi teret adunk kreativitásodnak, nálunk bebizonyíthatod a rátermettségedet!

Olyan helyet keresel, ahol mind elméletben mind gyakorlatban fejlesztheted a tudásodat, miközben elismerik az eredményeidet?

Lehetőséget adunk, hogy mindezt bizonyítsd számunkra!

A Profit & Partners Kft. része egy rohamtempóban fejlődő, magyar tulajdonú vállalatcsoportnak, ahol olyan szakemberek dolgoznak, akik minden munkájukban a kiválóra törekednek és nem elégednek meg a jóval. A legfontosabb, hogy ügyfeleik elégedettek legyenek és számukra értéket teremtsenek.

Ebben a csapatban mindenkinek nyitva áll az ajtó, hogy teljesítménye alapján előre léphessen és hosszú távú karriert építsen, miközben idővel akár vezetővé is válhat.


Hogyan lehetsz egy ilyen csapat tagja?

Érdekeljen a marketing, az üzleti kommunikáció, és lehetőleg felsőfokú tanulmányaid is ilyen irányúak legyenek.

A tökéletes helyesírás alapfeltétel, a profi szövegírási trükköket viszont gyorsan elsajátíthatod tőlünk. Bár alapvetően a kreativitásodra lesz szükség munkád során, fontos, hogy ne ijedj meg a számoktól se: hazánk egyetlen olyan marketing ügynöksége vagyunk, amely valóban az elért eredményeket tartja szem előtt.

Ehhez szükség lesz arra, hogy időközönként jelentéseket, statisztikákat is készíts. Természetesen az összefüggések felismerésére is megtanítunk, hogy mindebből még hatékonyabb kampányokat és marketing anyagokat készíthess.

Törekedj a folyamatos fejlődésre! Fontos, hogy akarj dolgozni, mert csak így biztosíthatjuk neked az előrelépés és fejlődés lehetőségét. Legyél hajlandó keményen hajtani azért, hogy a közösen kitűzött célokat elérd.


MI A FELADATA EGY MARKETING ASSZISZTENSNEK?

  • Hírlevelek, blog cikkek írása különböző portfólióval rendelkező ügyfeleink számára
  • Kreatív szövegírás – különböző online és offline eszközök marketing szövegeinek elkészítése
  • Közösségi média menedzselés - kommunikáció megtervezése, posztok szövegeinek megírása és változatos témájú oldalak kezelése
  • Statisztikák, jelentések készítése – ezek alapján ügyfeleink kommunikációjának fejlesztése
  • Landing oldalak hatékony értékesítési szövegének elkészítése, amelyek kimagasló konverziókat eredményeznek
  • Lehetőségek keresése, hogy a koordinátorok és tanácsadók munkáját megkönnyítse és eközben rengeteg tudás megszerzése
  • Csapatmunka – közös brainstormingok, ötletelések
  • Az újonnan megszerzett tudás napi alkalmazása, kimagasló sikerek elérése

Ne aggódj: az eddigi elméleti marketing tudásod mellé nálunk garantáltan megtanulod a gyakorlatot. Kemény munkával olyan tudásra tehetsz szert, amit ma nagyon kevés helyen kaphatsz meg.


HOGYAN LESZEL A CSAPATUNK TAGJA?

Nézd meg weboldalunkon a referenciákat, ismerd meg a feladatokat és sikereinket, és küldd el önéletrajzodat az allas@profitandpartners.hu email címre, vagy töltsd ki az alábbi űrlapot.

Ha írsz egy motivációs levelet mellé max.1.000 karakterben, hogy miért te vagy számunkra az ideális jelölt, akkor egészen biztosan visszahívunk. A levélben ne felejtsd el megjelölni a fizetési igényedet.