karrier
lehetőség

MARKETING ASSZISZTENS

Stabil munkahelyet keresel? Érdekel a marketing világa és az üzleti kommunikáció? Ügynökségünk 13 éves fejlődését még a Covid sem tudta megtörni. Mentorprogramunk által biztosítjuk a szakmai karriered az elkövetkezendő 5-10 évben: jelentkezz marketing asszisztensnek és dolgozz meg érte!

Lehetőséget adunk, hogy bizonyíts: nálunk mindenki csak egyetlen dolog alapján van megítélve, hogy milyen a teljesítménye – ha Te jól dolgozol, mi megbecsülünk.

A PP Global Marketing Zrt. része egy rohamtempóban fejlődő, magyar tulajdonú vállalatcsoportnak. Itt olyan szakemberek dolgoznak, akik saját területükön a kiválóra törekednek és nem elégednek meg a jóval.

A legfontosabb, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek és számukra értéket teremtsünk.

Folyamatos mentorprogrammal és oktatási rendszerrel támogatunk annak érdekében, hogy egyre nagyobb kihívások közepette is helyt tudj állni a marketing világában. Ebben a csapatban mindenkinek nyitva áll az ajtó, hogy teljesítménye alapján előre léphessen és hosszú távú karriert építsen, miközben idővel akár vezetővé is válhat.


Hogyan lehetsz egy ilyen csapat tagja?

Felsőfokú tanulmányaid gazdasági, marketing, vagy üzleti kommunikáció irányúak legyenek.

A tökéletes helyesírás alapfeltétel, a profi szövegírási trükköket viszont gyorsan elsajátíthatod, vagy elmélyítheted nálunk. Bár alapvetően munkád során a kreativitásodra is szükség lesz, fontos, hogy ne ijedj meg a számoktól se: hazánk egyetlen olyan marketing ügynöksége vagyunk, amely valóban az elért eredményeket tartja szem előtt.

Képesnek kell lenned a jelentések, statisztikák értelmezésére. Természetesen az összefüggések felismerésére is megtanítunk, hogy mindebből még hatékonyabb kampányokat és marketing anyagokat készíthess.

Fontos, hogy ne csak az állásinterjún puffogtasd a „kötelező aranyszabályokat”, hanem valóban akarj dolgozni, mert csak így biztosíthatjuk neked az előrelépés és fejlődés lehetőségét. Legyél hajlandó hajtani azért, hogy a közösen kitűzött célokat elérd.


MI A FELADATA EGY MARKETING ASSZISZTENSNEK?

  • Hírlevelek, blog cikkek írása különböző portfólióval rendelkező ügyfeleink számára
  • Kreatív szövegírás – különböző online és offline eszközök marketing szövegeinek elkészítése
  • Közösségi média menedzselés - kommunikáció megtervezése, posztok szövegeinek megírása és változatos témájú oldalak kezelése
  • Landing oldalak hatékony értékesítési szövegének elkészítése, amelyek kimagasló konverziókat eredményeznek
  • Lehetőségek keresése, hogy a koordinátorok és tanácsadók munkáját támogassa és eközben rengeteg tudás megszerzése
  • Az újonnan megszerzett tudás napi alkalmazása, kimagasló sikerek elérése

Ne aggódj: az eddigi marketing ismereteid mellé nálunk garantáltan megtanulod a gyakorlatban is működő, bevált módszereket, megoldásokat. Olyan tudásra tehetsz szert, amit ma nagyon kevés helyen kaphatsz meg.


HOGYAN LESZEL A CSAPATUNK TAGJA?

Töltsd ki az alábbi űrlapot és csatold a kért dokumentumokat, fizetési igényeddel együtt. Ha írsz egy motivációs levelet is, maximum 1.000 karakterben, hogy miért Te vagy számunkra az ideális jelölt, máris előrébb vagy, mint a sablonos jelentkezők.