karrier
lehetőség

Eredményorientált junior marketing tanácsadót keresünk

Te is tudod már, hogy a marketing szakma nem csak a kreativitásról szól, de kiemelten fontosak az eredmények? Láttál már marketing stratégiát KKV-knál, és közelebbről ismered az online és offline eszközöket?


Akkor figyelj, mert van egy visszautasíthatatlan ajánlatunk…

Mérés, elemzés, optimalizálás. Ezek határozzák meg alapvetően a szemléletünket. Ügyfeleink nem a színes prezentációinkat szeretik, hanem azt, hogy eredményeket gyártunk vállalkozásuk számára.

Ebbe a csapatba keresünk egy olyan junior marketing tanácsadót, aki eddig megszerzett szakmai tapasztalatait szeretné magasabb szintre fejleszteni.


Ezt várjuk el

Legyen 2-4 évnyi releváns marketinges tapasztalatod lehetőleg több iparágból, és ne ijedj meg, ha kiderül, hogy nálunk még 1000 dolgot meg kell tanulnod.

Ismerd a KKV-k sajátosságait, a rájuk jellemző lehetőségeket és korlátokat. Legyél tisztában azzal, hogy a nagy kreatív ötletek helyett a tervezés, következetesség és a szorgalom hozza az eredményeket.

Legyél jártas marketing szövegírásban és legyen kifogástalan a helyesírásod.

Kezeltél már közösségi médiafelületeket, legyen az céges Facebook, Instagram, vagy Linkedin oldal, illetve tudd levonni az eredmények elemzéseiből a szükséges következtetéseket.

Ismersz hírlevélküldő rendszereket.

Legyél nyitott az elemzésekre, mert mi üzleti eredmények és tényadatok alapján adunk tanácsot ügyfeleinknek. Jó, ha szereted az Excelt, bár nálunk ennél sokkal profibb megoldásokkal fogsz dolgozni (Data Studio például).

Ismerd legalább alapszinten a Google Analytics-et, de előny, ha a Search Console, Facebook Insight, Google és Facebook hirdetések riportjai, vagy a különböző közösségi média elemzési felületei sem állnak tőled távol.

Legyél proaktív, és szeress önállóan is tanulni, fejlődni.

Legyen jártasságod az időszakos kommunikációs terv összeállításában, valamint kampánytervezésben is.


Mik lesznek a feladataid?

Elemzésekből levont következtetések alapján adsz magabiztosan javaslatokat az ügyfelek marketingtevékenységeinek optimalizálására.

Részt veszel kampánytervezésekben, stratégiai dokumentumok elkészítésében.

Aktívan részt fogsz venni ügyféltalálkozókon.

Marketingmixeket fogsz összeállítani az ügyfeleink céljainak elérése érdekében.

Maximálisan támogatunk abban is, hogy saját ötleteidet is meg tudd valósítani. Bármilyen elképzelés merül fel a részedről, nyitott fülekre lelsz nálunk.


Mit kínálunk cserébe?

Hosszútávú együttműködést, heti szintű fejlesztést és oktatást, valamint nem csak előrelépési lehetőséget, hanem valódi fejlődést.

Széles és folyamatosan bővülő ügyfélkörrel rendelkezünk, ezért újdonságokban és új piacok megismerésében sem lesz hiány.


Szeretnél ennek a csapatnak a tagja lenni?

Úgy ne habozz, jelentkezz most, vagy oszd meg ismerőseiddel ezt a lehetőséget. Nézd meg a referenciákat, ismerd meg a szolgáltatásainkat és sikereinket, és küldd el önéletrajzodat az allas@profitandpartners.hu email címre, vagy töltsd ki az alábbi űrlapot.

Írj mindenképpen egy motivációs levelet is a fizetési igényed megjelölésével.

Arra kérünk 1-2 bekezdésben térj ki arra is, hogyan mérted saját munkád eredményességét, valamint mi alapján optimalizáltad az egyes csatornák hatékonyságát!