karrier
lehetőség

Eredményorientált junior marketing tanácsadót keresünk

Láttál már marketing stratégiát több cégnél, amely különböző iparágakban működik, esetleg készítettél is ilyet? Szívesen tennél eredményesebbé hazai B2B és B2C vállalkozásokat?

Akkor figyelj, mert van egy visszautasíthatatlan ajánlatunk…

Képzelj el egy olyan munkahelyet, ahol nem a négy fal közé kell bejárnod minden alkalommal, hanem a második családodhoz. Ahol a színes puffokon kávézgatás helyett valódi értékteremtés történik.

Ahol a hazai KKV-k és nagyvállalatok sikereihez járulhatsz hozzá, és a nap végén elégedetten dőlhetsz hátra, hogy ismét jó munkát végeztél. Ezt csináljuk mi: sablonos marketing szolgáltatás helyett üzleti gondolkodást és rendszerbe szervezett ügyfélszerzést kínálunk, amelyet pontos tervezéssel, kipróbált marketing eszközökkel és stratégiai szintű integrálással érünk el.


Ebbe a csapatba keresünk egy junior marketing tanácsadót

Fontos, hogy legyen 3-5 évnyi releváns marketinges tapasztalatod több iparágból is, hiszen nálunk a prémium fitnesz eszközök disztribútorától kezdve az űrtechnológiával is foglalkozó tervezőcégig bezárólag széles spektrumból érkeznek a partnerek.

Kreativitás mellett elemzői kompetencia is szükséges, hiszen üzleti eredmények, tényadatok, mérések alapján adunk javaslatokat partnereinknek.

Kezdetben megkapsz minden segítséget, de idővel önálló munkavégzést várunk el. Ebbe beletartozik az is, hogy a váratlan helyzeteket, előre nem látott bukkanókat is tudnod kell kezelni.

Mindezen felül egyszerre több projekten fogsz dolgozni, ami precíz projektmenedzsment nélkül nem fog tudni menni.

Előny, ha rendelkezel ügynökségi múlttal, de ez nem feltétel a pozíció betöltéséhez. Az viszont elengedhetetlen, hogy gyakorlati oldalról is ismerd a különböző marketing eszközöket, legyen tökéletes a helyesírásod és rendelkezz stratégiai szemléletmóddal.

Nélkülözhetetlen továbbá a jó kommunikációs készség, hiszen idővel Te fogod lebonyolítani a megbeszéléseket és koordinálni a projektjeidet. Elsősorban hazai cégekkel dolgozunk együtt, így az angol nyelvet szinte kizárólag tanulásra használjuk csak.


Mik lesznek a feladataid?

Olyan tempóban fejlődünk, hogy szükségünk van valakire, aki eleinte előkészíti, későbbiekben pedig önállóan kidolgozza és megvalósítja a partnereink marketing stratégiáját. Ebbe beletartoznak az ügyféltalálkozók, marketing auditok elkészítése és ügyfélnek átadása.

Fontos, hogy meg tudd ismerni a különböző piacokat, hiszen ahány cég, annyiféle működés.

A marketingmixek összeállítása is idővel a Te feladatod része lesz, ezért elengedhetetlen, hogy közelről ismerd a különféle csatornákat, mind az online, mind az offline térben. Tudd, hogy melyik mire való, és melyikkel kit lehet megszólítani.

Alapvetésünk, hogy minél jobban megismerjük az ügyfeleink működését és piacát, hiszen így tudunk valóban személyre szabott megoldásokat kínálni. Ennek feltétele, hogy a kommunikáció eszköztárával megkapjuk egy megbeszélésen a szükséges és pontos információkat, valamint át tudjuk adni gondolatainkat megfelelően. Ez a Te feladatod is lesz nálunk, így kifogástalan kommunikációs készségekre van szükség.

Széles és folyamatosan bővülő ügyfélkörrel rendelkezünk, ezért újdonságokban és új piacok megismerésében sem lesz hiány.

Maximálisan támogatunk abban, hogy saját ötleteidet is meg tudd valósítani. Bármilyen elképzelés merül fel a részedről, nyitott fülekre lelsz nálunk.

Cégcsoportunknál kiemelten fontos, hogy értéket teremtsünk és adjunk partnereinknek, valamint az ő vásárlóiknak, megrendelőiknek egyaránt.


Mit kínálunk cserébe?

Hosszútávú együttműködést és fejlődési lehetőséget. Cégünk nagyon sok területen a piac előtt jár és olyan megoldásokat alkalmaz, amellyel nagyon kevés helyen lehet találkozni.

Olyan mentalitású munkatársat keresünk erre a pozícióra, akinek nem a külsőségek számítanak, hanem valódi munkát akar végezni, és tesz is azért, hogy előre tudjon lépni az életében, karrierjében és a szakmai ismereteiben.

És ami talán mind közül a legfontosabb: házon belül gyakorlatilag lefedjük a marketing teljes spektrumát, kezdve a stratégiai tervezéstől és kivitelezéstől a prémium weboldalak fejlesztésén át a digitális nyomdai szolgáltatásokig és reklámfilm forgatásig bezárólag. Így lehetőséged lesz rálátni olyan területeire is a marketingnek, amelyet más ügynökségnél aligha láthatsz.


Szeretnél ennek a csapatnak a tagja lenni?

Úgy ne habozz, jelentkezz most, vagy oszd meg ismerőseiddel ezt a lehetőséget. Nézd meg weboldalunkon a referenciákat, ismerd meg a feladatokat és sikereinket, és küldd el önéletrajzodat az allas@profitandpartners.hu email címre, vagy töltsd ki az alábbi űrlapot.

Írj mindenképpen egy maximum 1.000 karakteres motivációs levelet is a fizetési igényed megjelölésével!