karrier
lehetőség

PPC JUNIOR MANAGER

Folytasd Nálunk szakmai életed tanulj velünk együtt és lépj feljebb nálunk!

Tudod, hogy mi fán terem a konverzió, a dinamikus remarketing, a katalógus hirdetés, vagy a termék feed?

Ha igen, akkor figyelj…

Több mint 10 éve a piacon lévő marketing ügynökségként dolgozunk, ahol a hazai KKV-k sikereihez járulunk hozzá. Üzleti gondolkodást és rendszerbe szervezett ügyfélszerzést kínálunk, amelyet pontos tervezéssel, kipróbált marketing eszközökkel és stratégiai szintű integrálással érünk el. Ügynökségünkhöz keresünk Junior PPC managert.

Hogyan lehetsz csapatunk tagja?

Legyenek biztos alapismereteid a különböző PPC-s felületekről. Munkaidődben elsősorban a Google Ads és a Facebook Ads felületein kell dolgoznod, de jó ha ismered a Google Analyticset és a Linkedin hirdetési felületét is. Mi azt gondoljuk, hogy a legjobb hirdetéseket mi PPC-sek írjuk, mivel csak mi tudjuk pontosan mit is szeretnénk elérni. Emiatt tudj helyesen és kreatívan írni.

Törekedj a folyamatos fejlődésre és fontos, hogy akarj dolgozni. Gyors siker nem létezik, csak áldozatos, kitartó munkával érheted el a céljaidat.

Mik lesznek a feladataid?

A Senior PPC-s kolléga jobbkeze leszel, ő fogja irányítani a munkádat. Útmutatásai alapján kampányokat fogsz építeni, kulcsszavakat kell kutatnod, illetve meghatározott szempontok szerint a meglévő aktivitásokat kell majd optimalizálnod.

Kérésére megadott jelentéseket, statisztikákat kell készítened. Mindez remek lehetőséget nyújt számodra, hogy felismerd az összefüggéseket.

Lokális és országos kampányok megvalósításában is lesz bőven részed. Széles és folyamatosan bővülő ügyfélkörrel rendelkezünk, ezért az újdonságokban, új piacok megismerésében sem lesz hiány.

Azt gondoljuk, hogy átlagosan 1 év tapasztalattal a hátad mögött már el fogod tudni végezni a fenti munkákat.

Mit kínálunk cserébe?

Hosszútávú együttműködést és fejlődési lehetőséget. Kiemelten figyelünk arra, hogy kollégáink el tudják érni a kitűzött céljaikat, ezért komoly és hosszú évekre szóló perspektívát nyújtunk. Mi valóban elismerjük azt, ha odateszed magad és látjuk a fejlődést.

Olyan mentalitású munkatársat keresünk erre a pozícióra, akinek nem a külsőségek számítanak, hanem valódi munkát akar végezni, és tesz is azért, hogy előre tudjon lépni az életében, karrierjében és a szakmai ismereteiben egyaránt.

És ami talán mind közül a legfontosabb: házon belül gyakorlatilag lefedjük a marketing teljes spektrumát, kezdve a stratégiai tervezéstől és kivitelezéstől a weboldalak fejlesztésén át a digitális nyomdai szolgáltatásokig és reklámfilmforgatásig bezárólag.

Így lehetőséged lesz rálátni olyan területeire is a marketingnek, amelyet más ügynökségnél aligha láthatsz. Szeretnél ennek a csapatnak a tagja lenni? Úgy ne habozz, jelentkezz most, vagy oszd meg ismerőseiddel ezt a lehetőséget. Küldd el önéletrajzodat az allas@profitandpartners.hu email címre, vagy töltsd ki az alábbi űrlapot.

Ha írsz egy motivációs levelet mellé max.1.000 karakterben, hogy miért te vagy számunkra az ideális jelölt, akkor egészen biztosan visszahívunk. A levélben ne felejtsd el megjelölni a fizetési igényedet!