karrier
lehetőség

PPC Asszisztens

Érdekel az Online marketing világa? A marketingen belül a PPC a legdinamikusabban fejlődő ágazat.

Hirdetés mindenek felett

Mit csinál a PPC-s?

Jelen pillanatban a legfontosabb és legnagyobb online hirdetési platformok a Google Ads, a Facebook Ads – bele értve az Instagram-ot is. Ezeken a felületeken kezeljük, optimalizáljuk ügyfeleink fizetett hirdetéseit.

Miért pont a PPC az online marketingen belül?

A kérdés jogos és mégis egyszerű. Az egyik legkomplexebb és legfelelősségteljesebb feladat. Ügyfeleink azzal bíznak meg bennünket, hogy a pénzüket mérhető eredményekkel alátámasztva költsük el és fordítsuk haszonná. A PPC marketingen belül a leggyorsabban fejlődő részterület, folyamatosan jelennek meg új platformok, de a meglévő rendszerek is rendszeresen hoznak újításokat.

Mit várunk tőled?

Lehet talán furcsa lesz elsőre, de a pénzügyes szakma után nálunk van a legnagyobb számháború. Előrejelzések, eredmények, statisztikák, elemzések ebből konklúzió, ettől függően, ha kell újra tervezés.

Ha számok nem a barátaid akkor ez a szakma sem lesz az. Sorry, nálunk az őszinteség kötelező.

De a kreativitásod se hagyd otthon, hisz nekünk kell kitalálni, hogy 1-1 cégnek kik lehetnek a potenciális vásárlói, 1-1 Facebook poszt kiemelésénél adott keretből, hogyan tudjuk a maximumot kihozni.

És a közhely, hogy akarj tanulni, fejlődni. Mi nem tudjuk helyetted megtenni az erőfeszítéseket, de ha látjuk benned az akaratot, akkor minden szükségeset megadunk hozzá vagy még többet is!

Mik lesznek a feladataid?

A Senior PPC-s kolléga jobbkeze leszel, ő fogja irányítani a munkádat.

Munkaidődben elsősorban a Google Ads és a Facebook Ads felületein kell dolgoznod, de később a Google Analyticset és a Linkedin hirdetési felületét is megismered. Mi azt gondoljuk, hogy a legjobb hirdetéseket mi PPC-sek írjuk, mivel csak mi tudjuk pontosan mit is szeretnénk elérni. Emiatt tudj helyesen és kreatívan írni.

Miért Nálunk?

Több mint 10 éve a piacon lévő marketing ügynökségként dolgozunk, ahol a hazai KKV-k sikereihez járulunk hozzá. Üzleti gondolkodást és rendszerbe szervezett ügyfélszerzést kínálunk, amelyet pontos tervezéssel, kipróbált marketing eszközökkel és stratégiai szintű integrálással érünk el.

Lefedjük a marketing teljes spektrumát, kezdve a stratégiai tervezéstől és kivitelezéstől a weboldalak fejlesztésén át a digitális nyomdai szolgáltatásokig és reklámfilmforgatásig bezárólag.

Olyan mentalitású munkatársat keresünk erre a pozícióra, akinek nem a külsőségek számítanak, hanem valódi munkát akar végezni, és tesz is azért, hogy előre tudjon lépni az életben, karrierjében és a szakmai ismereteiben egyaránt.

Egy igazi PPC-s előtt egy igaz út van, ügynökségnél Senior Manager lenni. Ha ezt teljesíted akkor benne vagy a szakma krémjében

Érzed már a bizsergést?

Küldd el magyar nyelvű önéletrajzod, motivációs leveled, és fizetési igényed allas@profitandpartners.hu email címre, vagy töltsd ki az alábbi űrlapot.